Wie is Hey Mieg?

Hey Mieg! Dat ben ik, Misha Margarittha; freelance copywriter, storyteller, mediamaker of hoe je het ook wil noemen. Met Hey Mieg richt ik mij op klanten die hun communicatie willen aanscherpen, verbeteren of zelfs over een andere boeg willen gooien met een gepersonaliseerde tone of voice, die bij hun publiek aansluit.

Zweet jij peentjes voor jouw komende corporate presentatie? Dan help ik je met de juiste verwoording voor jouw slides. Ben je een beginnend bedrijf dat voornamelijk TikTok-georiënteerde Gen Z’ers wil aanspreken? Say less! Ik adviseer op het gebied van communicatie, brainstorm met je over nieuwe (onbenutte) communicatiekansen en zorg ervoor dat jij de teksten krijgt waar je naar op zoek bent.

‘Als schrijver is er niets leuker dan andersmans verhaal op de juiste manier te vertellen. Met Hey Mieg! wil ik dan ook laten zien dat storytelling en copywriter alles behalve saai zijn. Maar juist een wereld waarin één woord het verschil kan maken en een afwijkende aanpak een nieuw publiek kan aanspreken. Bij Hey Mieg! ligt de focus op de klant en de connectie met hun publiek. Pas als dat volledig in kaart is gebracht, zweven er vingers over het toetsenbord. Niet eerder.’